Luonnonkosmetiikka NEOVITA

Luonnonkosmetiikka NEOVITA
Uuden sukupolven ihonhoitotuotteet NEOVITA COSMETICS https://neovita.fi/
 
Jos olet kosmetologi tai muu kauneudenalan ammattilainen, ota yhteyttä meihin info@beautyway.fi
 
50 vuoden kokemus innovatiivisten ihonhoitotuotteiden kehittämisestä yhdistettynä perheyrityksen perinteisiin takaa yrityksesi menestyksen.
NEOVITA on yksinomainen ammattikosmetiikkabrändi, joka on vain saatavilla kauneushoitoloista ja kylpylöistä.
 
NEOVITA HerbaCeuticalsTM – Erilainen kuin muut
             LUONTO: Luonnon ja tieteen synergia
 
Kasvien voima yhdistyy innovatiivisiin tehoainejärjestelmiin. NEOVITA HerbaCeuticalsTM antaa ihon hengittää, uudistua ja aktivoida omat luonnolliset toiminnot varmistaen näin terveen ihon.
 
TERVEYS: Täysin ilman säilöntäaineita
 
Toisin kuin perinteiset tuotteet, kaikki NEOVITA tuotteet on pakattu steriileihin mousse-säiliöihin, eivätkä ne sisällä suoria tai epäsuoria säilöntäaineita. Tuotteiden pitkän säilyvyyden takaa tieteellisesti hyväksytty painesterilointi.
 
PUHDAS: Ei täyteaineita
 
NEOVITA-tuotteet eivät sisällä täyteaineita, kuten väriaineita, PEG-emulgointiaineita, mikromuoveja, silikoneja, parafiineja tai säilöntäaineita.
 
TEHOKAS: NEOVITA Mousse Carrier System
 
Ainutlaatuinen NEOVITA-teknologia varmistaa, että Mousse-Spheresin innovatiiviset tehoainejärjestelmät jakautuvat tasaisesti iholle ja imeytyvät erityisen hyvin ihoon. Näkyvä tulos on terve ja kaunis iho.
 
VAKUUTTAVA: Näkyviä hoitotuloksia
 
Kaikki NEOVITA HerbaCeuticalsTM on sovitettu ihanteellisesti toisiinsa optimaalisen siedettävyyden saavuttamiseksi. Ne vahvistavat ihon suojakerrosta ja edistävät tervettä ihon mikrobiomia. Tehokkaat hoitojärjestelmät takaavat näkyvät tulokset.
 
GO GREEN NEOVITA:n kanssa - Ympäristöystävällisiä
 
Kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, koska niissä ei ole ympäristölle haitallisia säilöntäaineita, käytetään luonnollisia ainesosia ja aktiivisia kasviuutteita. Steriili pakkaus ja ympäristötietoinen ja energiaa säästävä valmistusprosessi ovat aivan ainutlaatuisia. Ainutlaatuinen panttijärjestelmä säästää ympäristöä.
 
 
 
Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.

Beauty Way © 2024