Yritys

Tervetuloa!

Beauty Way:n toimipiste sijaitsee Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Yrityksen toimintaan kuuluu kalusteiden ja laitteiden myynti parturi-kampaamoihin, kauneushoitoloihin sekä kylpylöihin. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita vaativaan makuun. Tuotteemme helpottavat ammattilaisten työntekoa ja asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi käsittelyn aikana. Beauty Way tarjoaa kokonaisvaltaiset kalusteet ja laitteistot parturikampaamoille ja kosmetologihoitoloille.

Tuotevalikoimaa uudistetaan ja täydennetään säännöllisesti vastaamaan asiakastarpeita asiakkaiden liiketoiminnan menestykseksi. Yrityksemme maahantuo ja myy saksalaisten, puolalaisten, italialaisten sekä suomalaisten valmistajien tuotteita. Suorat yhteydet tavarantoimittajiin takaavat edulliset hinnat ja nopeat toimitusajat.

Beauty Way pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa asiakkaittensa parhaaksi. Ensisijaisena tavoitteenamme on palvella asiakasta laadukkaasti ja asiantuntemuksella.

Beauty Way toimii verkkokauppana, mutta jos ette löytäneet kysymyksiin vastauksia sivuiltamme, niin ota yhteyttä meihin. Sujuvimmin yhteydenotto käy sähköpostilla info@beautyway.fi.

Kaluste-esittely on avoinna sopimuksen mukaan.

Sovi tulostasi etukäteen sähköpostilla info@beautyway.fi tai puhelimella 0452526909. 

Kaluste-esittely sijaitsee: Angervotie 4, 00320 Helsinki.

European Beauty Way Pro Oy, y-tunnus 2468891-1, kotikunta Helsinki.


Beauty Way © 2024